Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwjaarsreceptie 14 januari De Buitenwacht

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2020 De Buitenwacht nodigt u uit voor een toast op het nieuwe jaar op dinsdag 14 januari aanstaande. Van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Er zijn voor de ander.
De voorzitter van het bestuur, Riet Duykers, blikt kort terug op het afgelopen jaar en geeft een vooruitblik van de komende veranderingen bij De Buitenwacht. Er wordt ingegaan op waar De Buitenwacht voor staat: verbondenheid. Maar wat betekent verbondenheid in de tijd van nu? Welke veranderingen zijn er bij de Buitenwacht nodig en wenselijk? En waarin blijft De Buitenwacht uitblinken als het gaat om haar missie?
We heten u graag welkom in De Buitenwacht op 14 januari.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Jonge scooterdieven betrapt

DORDRECHT – Dankzij de tip van een getuige kon de politie vanmiddag drie jongens van 12, 16 en 17 jaar op heterdaad betrappen bij hun poging om een scooter te stelen. Deze stond bij The Movies aan de Nieuwstraat. De jongens zijn aangehouden. ‘Waren er op tijd bij. Eigenaresse scooter blij’, aldus de agenten op Twitter.

Actueel

Lezersfoto’s

DORDRECHT – Het land lag dinsdagochtend prachtig in de mist, zag ook Marisa van Zweeden. ‘Ik heb deze foto’s gemaakt tijdens het hardlopen op de Zeedijk…wat was het mooi buiten! Ik had een beetje spijt dat ik niet eerder was opgestaan’, schrijft ze.

Actueel

Vrijwilligersprijs nieuwe stijl

DORDRECHT – De jaarlijkse ‘Dag van de Vrijwilliger’, wordt in een nieuwe stijl op 7 december uitgereikt. In december zal wethouder Peter Heijkoop, tijdens een online evenement waaraan alle Dordtenaren kunnen deelnemen, vier vrijwilligersorganisaties in het zonnetje zetten.