Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwjaarsreceptie 14 januari De Buitenwacht

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2020 De Buitenwacht nodigt u uit voor een toast op het nieuwe jaar op dinsdag 14 januari aanstaande. Van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Er zijn voor de ander.
De voorzitter van het bestuur, Riet Duykers, blikt kort terug op het afgelopen jaar en geeft een vooruitblik van de komende veranderingen bij De Buitenwacht. Er wordt ingegaan op waar De Buitenwacht voor staat: verbondenheid. Maar wat betekent verbondenheid in de tijd van nu? Welke veranderingen zijn er bij de Buitenwacht nodig en wenselijk? En waarin blijft De Buitenwacht uitblinken als het gaat om haar missie?
We heten u graag welkom in De Buitenwacht op 14 januari.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Heetwaterlekkage in Sterrenburgse flat

DORDRECHT – De brandweer rukte vanmiddag groot uit vanwege de melding van rook in een flatwoning aan de Eisingahof in Sterrenburg. Er bleek bij inspectie geen sprake te zijn van brand. Iemand had bij werkzaamheden op de zesde etage een cv-leiding doorboord. Dat veroorzaakte de rookontwikkeling en tevens een behoorlijke waterschade op onderliggende etages. De lekkage werd snel verholpen.

Actueel

Getuigen gezocht van poging beroving

Een onbekend persoon heeft donderdagavond 27 januari geprobeerd een 54-jarige vrouw te beroven van haar spullen. De politie zoekt getuigen hiervan.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Ton Slagboom liet zich voor deze foto inspireren door de etalage van het atelier van de Dordtse kunstenares Katinka van Haren op de Voorstraat. Ook een kunstzinnige foto gemaakt? Stuur hem naar [email protected]!