Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwjaarsreceptie 14 januari De Buitenwacht

Nieuwjaarsreceptie 14 januari 2020 De Buitenwacht nodigt u uit voor een toast op het nieuwe jaar op dinsdag 14 januari aanstaande. Van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Er zijn voor de ander.
De voorzitter van het bestuur, Riet Duykers, blikt kort terug op het afgelopen jaar en geeft een vooruitblik van de komende veranderingen bij De Buitenwacht. Er wordt ingegaan op waar De Buitenwacht voor staat: verbondenheid. Maar wat betekent verbondenheid in de tijd van nu? Welke veranderingen zijn er bij de Buitenwacht nodig en wenselijk? En waarin blijft De Buitenwacht uitblinken als het gaat om haar missie?
We heten u graag welkom in De Buitenwacht op 14 januari.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch voor De Hoop

DORDRECHT – De eerste tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen 2020 is op zaterdag 18 april. Wandel mee dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Er is een tocht van 12 en 13 kilometer. Met deze sponsortocht halen de deelnemers geld op voor kwetsbare vrouwen die hulp krijgen bij De Hoop en Terwille. Inschrijven kan op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Cultuur

Regionale oorlogsverhalen gezocht voor voorstelling

DORDRECHT – Voor een nieuwe theaterproductie is ToBe op zoek naar ouderen die willen vertellen over hun leven in Dordrecht of omgeving tijdens de Tweede Wereldoorlog of hun (klein)kinderen die dat verhaal willen doen. Op zaterdag 7 maart is er om 14.00 uur een vertelbijeenkomst in het Energiehuis, waar iedereen die een verhaal wil vertellen van harte welkom is. Tijdens de bijeenkomst gaan de ‘verhalenvertellers’ in gesprek met de spelers en Themba Schmitz, de regisseur van de voorstelling.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Edward Fredriks stuurde deze foto. ‘Het water stond niet zo hoog als een paar weken terug, maar toch…Aan het Zwijndrechtse Maaspad, met op de achtergrond de wandelbrug over het Balkengat, een natte-voeten-bankje’, schrijft hij.