Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Beste vriend van de Stedenband,

Hierbij willen we je van harte uitnodigen voor de Kerst-rommelmarkt, die plaats zal vinden op donderdag 19 december a.s. van 13:30 tot 15:30 uur in en rond het gebouw van de Groeituinen, Patersweg 53 te Dordrecht. We organiseren deze markt samen met de Groeituinen, Inloop Patersweg en het Wellant College met als doel geld in te zamelen voor Bamenda, o.a. voor ons noodhulpfonds (je leest er hieronder meer over).

Er is eten en drinken, er zijn workshops en er zijn diverse spulletjes te koop voor een zacht prijsje! Kom je ook genieten en tegelijkertijd meehelpen voor Bamenda?

We zien je graag aankomende donderdag!

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Jonge scooterdieven betrapt

DORDRECHT – Dankzij de tip van een getuige kon de politie vanmiddag drie jongens van 12, 16 en 17 jaar op heterdaad betrappen bij hun poging om een scooter te stelen. Deze stond bij The Movies aan de Nieuwstraat. De jongens zijn aangehouden. ‘Waren er op tijd bij. Eigenaresse scooter blij’, aldus de agenten op Twitter.

Actueel

Lezersfoto’s

DORDRECHT – Het land lag dinsdagochtend prachtig in de mist, zag ook Marisa van Zweeden. ‘Ik heb deze foto’s gemaakt tijdens het hardlopen op de Zeedijk…wat was het mooi buiten! Ik had een beetje spijt dat ik niet eerder was opgestaan’, schrijft ze.

Actueel

Vrijwilligersprijs nieuwe stijl

DORDRECHT – De jaarlijkse ‘Dag van de Vrijwilliger’, wordt in een nieuwe stijl op 7 december uitgereikt. In december zal wethouder Peter Heijkoop, tijdens een online evenement waaraan alle Dordtenaren kunnen deelnemen, vier vrijwilligersorganisaties in het zonnetje zetten.