Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Collecte Oranjefonds

Als sinds enkele jaren doen we met De Buitenwacht mee aan de collecte van het Oranjefonds. Een week lang mogen we dan in de wijk met enkele vrijwilligers de deuren langs om geld op te halen dat we voor de helft vrij mogen besteden aan onze eigen activiteiten. De andere helft is voor het Oranjefonds en wordt gebruikt voor het steunen van goede doelen elders in de provincie. De collecteweek is dit jaar van 22 tot 26 mei en wie mee wil collecteren is van harte welkom om dit te melden bij mij.

Dit jaar biedt het Oranjefonds een aanvullende mogelijkheid om te collecteren en wel online. Daar heb ik voor De Buitenwacht een pagina op aangemaakt en zo kunt een donatie doen zonder dat je toevallig in de wijk woont. Ook hier geldt dat de helft van uw donatie voor De Buitenwacht is, en de andere helft voor het steunen van overige goede doelen in de provincie door het Oranjefonds.

Bij uw donatie vanaf € 20,- ontvangt u een dinercheque voor een driegangen diner in ons eethuis op donderdagavond. Via onderstaande link komt u terecht bij de online collecte:

https://zuid-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/stichting-de-buitenwacht?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=oranje-fonds-collecte-online

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Dordt Centraal Vakantiespel volgende week van start

Het Dordt Centraal Vakantiespel gaat volgende week weer van start. Er zijn mooie prijzen te winnen. …

Politieberichten

Vrachtwagen vast in binnenstad

DORDRECHT – Een vrachtwagenchauffeur is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 juli met zijn vrachtwagen van 18 meter lang vast komen te zitten in de Dordtse binnenstad. Volgens de politie koos de chauffeur voor een andere route vanwege de afsluiting van de N3 richting Papendrecht.

Actueel

Man ernstig gewond na mishandeling Dordts caféLaatste update:

Dordrecht – Een 42-jarige Dordtenaar raakte zaterdagochtend ernstig gewond aan zijn gezicht bij een ruzie in een café aan de Dordtse Voorstraat.