Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Collecte Oranjefonds

Als sinds enkele jaren doen we met De Buitenwacht mee aan de collecte van het Oranjefonds. Een week lang mogen we dan in de wijk met enkele vrijwilligers de deuren langs om geld op te halen dat we voor de helft vrij mogen besteden aan onze eigen activiteiten. De andere helft is voor het Oranjefonds en wordt gebruikt voor het steunen van goede doelen elders in de provincie. De collecteweek is dit jaar van 22 tot 26 mei en wie mee wil collecteren is van harte welkom om dit te melden bij mij.

Dit jaar biedt het Oranjefonds een aanvullende mogelijkheid om te collecteren en wel online. Daar heb ik voor De Buitenwacht een pagina op aangemaakt en zo kunt een donatie doen zonder dat je toevallig in de wijk woont. Ook hier geldt dat de helft van uw donatie voor De Buitenwacht is, en de andere helft voor het steunen van overige goede doelen in de provincie door het Oranjefonds.

Bij uw donatie vanaf € 20,- ontvangt u een dinercheque voor een driegangen diner in ons eethuis op donderdagavond. Via onderstaande link komt u terecht bij de online collecte:

https://zuid-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/stichting-de-buitenwacht?utm_source=kentaa&utm_medium=email-share&utm_campaign=oranje-fonds-collecte-online

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Kleuters knutselen voor WNF

DORDRECHT / De kleuters van basisschool De Keerkring zijn al weken kaarten aan het knutselen. Die gaan ze vanaf morgen (woensdag) verkopen voor het goede doel, het Wereld Natuur Fonds. Hun kaartenwinkeltjes zijn komende anderhalve week elke ochtend een half uurtje geopend.

Actueel

Jubal-drummers in Vrienden van Amstel LIVE

DORDRECHT – Maar liefst elf concerten op rij staat Jubal deze weken op het podium in Ahoy tijdens de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE en verzorgt samen met de bands Chef’Special en DI-RECT de opening van de concertreeks. Met deze unieke optredens voegt Jubal met acht snaredrummers wederom een zeer bijzondere act aan haar zeer rijke muzikale historie toe.

Actueel

VIDEO: Vacatures bij gemeente Dordrecht

DORDRECHT – Bij de gemeente Dordrecht zijn er op dit moment volop vacatures. Ze zijn te vinden op www.werkenbijdordrecht.nl. Geïnteresseerden konden maandagmiddag nader kennismaken met de medewerkers en sfeer komen proeven tijdens een Meet & Greet in de Stadswinkel in het Stadskantoor.