Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 3, juni 2020

Struikelstenen in Krispijn

 

In deze uitgave kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: De Groeituinen aan de Patersweg, Hoe gaat het met de Krispijnse horeca?, Opknappertje, Krispijn op stap, en nog veel meer. . . . . Heeft u deze uitgave gemist of wilt u nog eens iets nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

VIDEO: Verkoeling zoeken in Nieuwe Haven

DORDRECHT – De temperatuur tikte vanmiddag 31 graden aan in Dordrecht. En dus gooiden een aantal mensen een handdoek over de hekken bij de Aardappelmarkt om daarna een duik te nemen in de Nieuwe Haven. Zelfs de hond vond er verkoeling.

112-nieuws

VIDEO: Bestelbus uitgebrand in Crabbehof

Een bestelwagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag uitgebrand. De auto stond in de Wassenaer van Obdamstraat in de wijk Crabbehof naast een schuur die ook schade heeft opgelopen. Brandweerlieden hebben erger weten te voorkomen.

112-nieuws

Aanrijding met fatbike

DORDRECHT – Op Spuiboulevard, ter hoogte van de Hellingen vond vrijdagavond rond kwart over zeven een ongeval plaats met een fatbike. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Er is iemand met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de fatbike meegenomen voor verder onderzoek.