Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 3, juni 2020

Struikelstenen in Krispijn

 

In deze uitgave kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: De Groeituinen aan de Patersweg, Hoe gaat het met de Krispijnse horeca?, Opknappertje, Krispijn op stap, en nog veel meer. . . . . Heeft u deze uitgave gemist of wilt u nog eens iets nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Dordt Centraal Zomerspel

Het Dordt Centraal Zomerspel is van start gegaan. De inzendingen komen volop binnen. Er zijn dan ook mooie prijzen te winnen zoals deze week een rondvaart van Si Barone; 1 uur met vier personen in de Talamod boot, inclusief lunch van Coffeelicious. Dus puzzel mee! Deze week: bij welke sportverenigingen zijn de foto’s gemaakt?

Actueel

Alternatief voor Dordtse intocht

DORDRECHT – Twee weken geleden moest het bestuur van de Stichting Intocht Sint-Nicolaas Dordrecht (SIS) het besluit nemen om de intocht dit jaar te schrappen in verband met het coronavirus. De maatregelen vanuit de noodverordening maken het helaas onmogelijk om een groot evenement als de intocht door te laten gaan. 

Cultuur

Expositie Ton Haring

DORDRECHT – Ton Haring is vanaf 1994 actief als kunstenaar en heeft vele tentoonstellingen gehad in binnen en buitenland. Vanaf zondag 9 augustus zal zijn werk te zien zijn bij DOOR aan de Spuiboulevard. Hij schildert kleurrijke doeken in vooral surrealistische stijl. Door zijn aparte techniek ontstaat er veel diepte in zijn werk. Ton vindt zijn inspiratie in de natuur, kunst, techniek en het leven zelf. Bij deze tentoonstelling is er vooral aandacht voor samenwerkingen van Ton met anderen, waaronder Bernard Dumaine. De tentoonstelling loopt tot eind augustus. De opening is zondag om 14.00 uur.