Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 4, oktober 2019

Weizigt zoekt nieuw creatief talent voor expositie

In deze editie leest u meer over de volgende onderwerpen: Weizigt zoekt nieuw creatief talent voor expositie, Lets Ruilwinkel opgeknapt, De Mozaïek: wisseling van de wacht, Sloop en herbouw in Nieuw-Krispijn en nog veel meer . . . . . Heef u deze krant gemist of wilt u die nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Winnaar Gitarist Poll 2024 Leif de Leeuw live bij Rebel Rebel

DORDRECHT – De getalenteerde Nederlandse gitarist Leif de Leeuw, uitgeroepen tot winnaar van de Gitarist Poll 2024, speelt samen met zanger-gitarist Sem Jansen bij Rebel Rebel op vrijdag 1 maart. Tijdens het intieme optreden zullen Leif en Sem hun unieke duo-sound laten horen, die ze hebben ontwikkeld tijdens de pandemie. Met invloeden uit Americana, country en folk muziek, zullen ze het publiek betoveren met een mix van eigen nummers, authentieke country klassiekers en favoriete songs aller tijden, uitgevoerd met hun kenmerkende passie en vakmanschap.

Actueel

Leerlingen Koorschool Dordrecht schitteren in voorstelling Holland Opera

DORDRECHT – Leerlingen van Koorschool Dordrecht schitterden vrijdag op het podium van Schouwburg Kunstmin tijdens de spectaculaire familievoorstelling  ‘Reinaert de V.’, in samenwerking met Holland Opera. Deze bijzondere productie, een samenwerking met Duda Paiva Company en het New European Ensemble, bood een vernieuwende kijk op het klassieke verhaal van Reinaert de Vos. (Foto: Koorschool Dordrecht)

112-nieuws

Blikschade bij aanrijding in Papendrecht

PAPENDRECHT – Op de kruising Kennedylaan – Lange Tiendweg in Papendrecht heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. Ook een hond die in één van de wagens zat, raakte niet gewond. Er ontstond wel flinke blikschade. (Foto’s: Stolk Fotografie)