Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 5, december 2019

Gevaarlijke kruispunten

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende artikelen: “Meer dan een kinderboerderij” Onno de Bruyne & Groeituinen, In het hart van de wijk, Krachtige wijken, weerbare bewoners, Yassine El Moussaoui en nog veel meer . . . . Heeft u deze editie gemist of wilt u een artikel nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Jonge scooterdieven betrapt

DORDRECHT – Dankzij de tip van een getuige kon de politie vanmiddag drie jongens van 12, 16 en 17 jaar op heterdaad betrappen bij hun poging om een scooter te stelen. Deze stond bij The Movies aan de Nieuwstraat. De jongens zijn aangehouden. ‘Waren er op tijd bij. Eigenaresse scooter blij’, aldus de agenten op Twitter.

Actueel

Lezersfoto’s

DORDRECHT – Het land lag dinsdagochtend prachtig in de mist, zag ook Marisa van Zweeden. ‘Ik heb deze foto’s gemaakt tijdens het hardlopen op de Zeedijk…wat was het mooi buiten! Ik had een beetje spijt dat ik niet eerder was opgestaan’, schrijft ze.

Actueel

Vrijwilligersprijs nieuwe stijl

DORDRECHT – De jaarlijkse ‘Dag van de Vrijwilliger’, wordt in een nieuwe stijl op 7 december uitgereikt. In december zal wethouder Peter Heijkoop, tijdens een online evenement waaraan alle Dordtenaren kunnen deelnemen, vier vrijwilligersorganisaties in het zonnetje zetten.