Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 5, december 2019

Gevaarlijke kruispunten

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende artikelen: “Meer dan een kinderboerderij” Onno de Bruyne & Groeituinen, In het hart van de wijk, Krachtige wijken, weerbare bewoners, Yassine El Moussaoui en nog veel meer . . . . Heeft u deze editie gemist of wilt u een artikel nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Getuigen gezocht van poging beroving

Een onbekend persoon heeft donderdagavond 27 januari geprobeerd een 54-jarige vrouw te beroven van haar spullen. De politie zoekt getuigen hiervan.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Ton Slagboom liet zich voor deze foto inspireren door de etalage van het atelier van de Dordtse kunstenares Katinka van Haren op de Voorstraat. Ook een kunstzinnige foto gemaakt? Stuur hem naar [email protected]!

Actueel

Vernieuwing Vreedonk van start

DORDRECHT – Het voorbereidende werk is begonnen. Verpleeghuis Vreedonk in Zuidhoven staat aan de vooravond van een grote herontwikkeling. Een plan dat de afgelopen twee jaar tot in de details is uitgewerkt. Binnenkort wordt gestart met het uitvoeren van de bouwplannen, waar nieuwbouw van hospice De Patio op het terrein van Vreedonk onderdeel van uitmaakt.