Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud-Krispijn nr. 2, April 2017

In deze editie leest u onder meer: Dordt Schoon gaat om een echt schone stad, Tribute voor Reegi, Holifeest, Weizigtnieuws, Cafetaria JOKE, Bodemonderzoek Weizigtpark, Bomen terug op de Zuidendijk in Oud-Krispijn, Internationale Vrouwendag 2017 in Krispijn, Lezing door de wijkagent, NL DOET in Krispijn, Recept van de maand Appeltaart, Kinderpagina, De grote ‘Wandelen voor waterloop’ 2017, Samen in gesprek over de toekomst, Sociaal Team Krispijn, Nieuw in Ambachtshonk, Column en  Lampionnenoptocht Woensdagavond 26 April 2017 20.30 uur.
Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Kijk dan op de site www.wijkendordrecht.nl

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Een prachtige zonsondergang tegen een heldere avondlucht, vastgelegd door Hannie Schuller op de Tongplaat. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Minister De Jonge bezoekt Parkhuis

DORDRECHT – Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bracht vanmiddag een werkbezoek aan Het Parkhuis. De hoofdlocatie van de Dordtse zorgorganisatie is zwaar getroffen door het coronavirus. Meer dan de helft van de 190 bewoners is besmet geraakt. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Bestelwagen uitgebrand op Colijnstraat

DORDRECHT – Een bestelwagen die geparkeerd stond op de Colijnstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig in vlammen opgegaan. De brandweer werd om iets na twee uur gealarmeerd. De politie verrichtte vandaag onderzoek naar de oorzaak van de brand. (Foto’s: Thymen Stolk)