Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ergernis? Rotzooi in de wijk? De Stem van Oud Krispijn nr. 2 april 2018

Wijkkrant De Stem van Oud Krispijn was weer ion de brievenbus te vinden. De wijkkranten zijn ook op het web te vinden. In deze uitgave van april 2018 leest u onder meer:
Is bekend: Marian van Hoof-Janssens, Krispijnse, Ergernis? Rotzooi in de wijk? Doe er iets aan! Weizigt opent veelzijdige nieuwe expositie en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Lees meer op: www.wijkendordrecht.nl
Hier vindt u ook het archief met eerder verschenen nummers.

Nieuws van dordtcentraal.

Politieberichten

Politie bezoekt 62 adressen

DORDRECHT – De politie heeft vrijdag 62 adressen bezocht om openstaande boetes te innen. Dit deden zij samen met studenten die werkzaam zijn in het basisteam. Er werd ruim 4000 euro aan openstaande boetes geïnd. Drie bromfietsen werden buiten gebruik gesteld en er werden twee personen aangehouden. Een van deze personen had zich in de kast verstopt. Het was een geslaagde actie die in de toekomst een vervolg zal krijgen.

Actueel

Veel grotere opkomst bij waterschapsverkiezingen

REGIO – In het gebied van Waterschap Hollandse Delta konden woensdag 689.993 kiezers hun stem uitbrengen op in totaal tien partijen met 221 kandidaten. Er zijn 309.512 geldige stemmen uitgebracht. Het opkomstpercentage komt hiermee op 45,9.Dat is liefst 17,5 procent meer dan in 2015.

Cultuur

Vrijkaarten voor Afrika-concert Chris Hinze

DORDRECHT – Saliah, Under African Skies. Het is een ‘visual solo concert’ van Chris Hinze; Afrika in beeld en geluid. Het multimedia middagconcert (aanvang om 14.00 uur) van Chris Hinze is op donderdag 4 april in Schouwburg Kunstmin. Dit is het laatste Afrika-concert dat Chris Hinze geeft! En Dordt Centraal mag twee vrijkaarten en vier Afrika cd’s weggeven. Kans maken? Mail naam en adresgegevens naar redactie@dordtcentraal.nl. De winnaars krijgen bericht.