Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Ergernis? Rotzooi in de wijk? De Stem van Oud Krispijn nr. 2 april 2018

Wijkkrant De Stem van Oud Krispijn was weer ion de brievenbus te vinden. De wijkkranten zijn ook op het web te vinden. In deze uitgave van april 2018 leest u onder meer:
Is bekend: Marian van Hoof-Janssens, Krispijnse, Ergernis? Rotzooi in de wijk? Doe er iets aan! Weizigt opent veelzijdige nieuwe expositie en nog veel meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Lees meer op: www.wijkendordrecht.nl
Hier vindt u ook het archief met eerder verschenen nummers.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Fietsdemo’s bij winkelcentrum Sterrenburg

DORDRECHT – Wie van fietsen houdt, moet zondag zeker even een bezoekje brengen aan winkelcentrum Sterrenburg. Bezoekers kunnen namelijk testritten maken op de allernieuwste elektrische fietsen, genieten van urban stunts van een BMX’er, deelnemen aan een competitie slowbiking en genieten van diverse entertainment acts. Het evenement Sterrenburg Fietst vindt plaats op 30 september van 12.00 tot 17.00 uur.

Actueel

Veiligheidscentrum breidt uit met zwembad voor offshore-trainingen

DORDRECHT – Op het Spinel Veiligheidscentrum op bedrijventerrein Dordtse Kil III wordt woensdag gestart met heiwerkzaamheden voor een groot bovengronds zwembad. Deze nieuwe voorziening gaat gebruikt worden voor offshore-trainingen.

Actueel

Luxe jaren dertig villa’s in groen Dubbeldam

DORDRECHT – Aan de rand van Dubbeldam komt het nieuwbouwproject Vissershof: een groene plek waar projectontwikkelaar BO acht vrijstaande villa’s zal gaan bouwen. In de driehoek tussen de Visserstuin, Noordendijk en de Vissersdijk waar vroeger het oude politiebureau zat en verschillende loodsen staan, zal dit kleine luxe woonwijkje verrijzen. Elke woning in het wijkje krijgt tenminste een 18 meter diepe achtertuin en meer dan 420 vierkante meter grond. De grootste kavel van 1200 vierkante meter, betreft een zelfbouwkavel.