Voor en door buurtbewoners.

internationale-dag-buitenwacht-2016-jeroen-niemeijer-3

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Een herdenking: Het hoogste offer

DORDRECHT – Dordtenaar Nick van Uden verzamelt foto’s, documenten, uniformen en andere zaken die met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben, specifiek met betrekking tot Dordrecht, en deelt die met achtergrondinfo op www.dordrechtindeoorlog.nl. Maar ook met de lezers van de Plusser en Dordt Centraal. Zoals dit verhaal, waarvoor in de krant van 5 mei helaas geen plaats meer was.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – De lezersfoto’s die de redactie van Dordt Centraal ontvangt zijn stuk voor stuk mooie, schattige en bijzondere plaatjes, zoals deze van Hanno van den Dool. ‘Wat leuk dat we dit in de Dordtse natuur tegen kunnen komen!’, schrijft hij bij de foto.

Actueel

Kruising Singel – Johan de Wittstraat heringericht

DORDRECHT – Dat is even wennen. De kruising Singel – Stationsweg – Johan de Wittstraat is aangepast. Auto’s kunnen niet meer van de Nicolaas Maessingel naar de Albert Cuypsingel oversteken en andersom. Fietsers en voetgangers kunnen dat wel. De verkeerslichten zijn inmiddels ook verdwenen. De aanpassing van de kruising is onderdeel van het verkeerplan Spuiboulevard en omgeving. Meer informatie over dit plan is te vinden op dordrecht.nl/verkeerspuiboulevard.