Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Julianakerk krijgt nieuwe dominee

Binnenkort krijgt de Gereformeerde Gemeente van de Julianakerk weer een nieuwe dominee, namelijk ds. W.A. Zondag. Hij komt met zijn gezin uit Woerden.

Ds. Zondag wordt op woensdag 2 oktober 2019 bevestigd als predikant van de gemeente. De dienst waarin de bevestiging plaatsvindt, begint om 14.30 uur. In deze dienst gaat ds. A.T. Huijser uit Sliedrecht voor.

In de avonddienst doet ds. Zondag zijn intrede. De dienst begint om 19.00 uur. Beide diensten worden gehouden in de Julianakerk, Mauritsweg 286, hoek Krispijnseweg in Dordrecht. Iedereen is welkom. De meeste plaatsen in de kerk zijn vrij.

 

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Koppelbed voor De Merwelanden dankzij Roparun

DORDRECHT – Als samen zijn, elkaar aanraken of voelen niet meer zo vanzelfsprekend is, biedt het koppelbed uitkomst. Woonzorgcentrum De Merwelanden heeft dankzij de inspanningen van Stichting Roparun een koppelbed in het bezit.

Actueel

Extra verkeersregelaars vanwege afsluiting Wantijbrug

DORDRECHT – De afsluiting van de Wantijbrug zorgt op een aantal plekken voor veel drukte in de stad. De gemeente zette al op verschillende plekken in de stad verkeersregelaars in om bij omleidingen en afsluitingen vooral in te staan voor de veiligheid van fietsers. Vanaf vandaag worden extra verkeersregelaars ingezet op plekken waar gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Actueel

Schuimparty op Dordtse Kil III

DORDRECHT – Op het Spinel Veiligheidscentrum op bedrijventerrein Dordtse Kil III werd vandaag door de brandweer geoefend. Door de wind ontstond in de omgeving spontaan een schuimparty.