Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht

Goed nieuws. R-Connect heeft een nieuwe nieuwsbrief geschreven. R-Connect is er voor hulp bij irritaties of conflicten tussen buurtbewoners, waar jongeren bij betrokken zijn. Het moet gaan om situaties die te licht zijn voor formeel optreden door politie en justitie.

In de nieuwsbrief kun je lezen over:
         
Conflict hanteren
         
Respect
–        
Sorry zeggen
         
Wat voor soort meldingen passen bij R-Connect?
         
Contactgegevens.

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Nieuwsbrief R-Connect Dordrecht jaargang 6 nummer 2

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Wijkterras in winkelcentrum Bieshof

DORDRECHT – De Gemeente Dordrecht is woensdag 4 juli van 14.00 tot 16.00 uur samen met de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in winkelcentrum Bieshof om in gesprek te gaan met bewoners over hun wijk. Het thema is deze keer ‘water’.

Actueel

Mierenbestrijding leidt tot woningbrand

ZWIJNDRECHT – Een bewoner van het Prinsessenpark in Zwijndrecht ging zaterdagavond rond half negen de mieren achter zijn woning te lijf met een gasbrander. Dat pakte anders uit dan gepland, want er ontstond brand in de spouwmuur van het huis. De brandweer kwam ter plaatse om te blussen. Om dat goed te kunnen doen, moest er wel wat sloopwerk verricht worden.

Actueel

Dordtse jungle

DORDRECHT – Willem Hilboesen stuurde deze mooie foto. ‘Een tropisch regenwoud? Nee hoor, het mooie Weizigtpark!’, schreef hij erbij. Zo zie je maar weer dat je niet ver hoeft te reizen voor mooie natuur…