Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

OKBZ organiseert bijeenkomst in buurtcentrum De Koloriet

 

 

Deze bijeenkomst staat in het teken van de (verkeers)veiligheid van de wijk

Wanneer: Donderdag 27 september 2018 

Hoe laat : 19.30 uur

Toegang : Gratis

Onderwerpen: Aanpak  van te hard rijden  op  o.a. de Krispijnsewegen de Brouwersdijk en de veiligheid in het Weizigtpark en de Krispijntunnel

Gast: wethouder  van der Linden

 

U bent van harte welkom

Hierna blikken we aan de hand van de presentat ie (sport) terrein Patersweg terug op de recent georganiseerde burendag op 22 septemberjl.

 

Volgend jaar bestaat OKBZ 25 Jaar, 

We  WISselen graag ideën uit en vormen een voorberidingsgroepU BENT VAN HARTE WELKOM

NADERE INFORMATIE WIM  ROODHUIZEN

CONTACTGEGEVENS 

www.krispijnbelangen.com

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

VIDEO: Gratis met pendelbussen naar de kerstmarkt

DORDRECHT – Dat de kerstmarkt in Dordrecht populair is werd vanochtend al snel duidelijk. Parkeerterrein Amstelwijck aan de Laan van Europa stond al snel erg vol. Er vertrekken vanaf die locatie gratis pendelbussen naar de kerstmarkt in het centrum. Morgen zullen deze ook rijden vanaf parkeerplaats Kil 1 en 2. De bussen rijden vandaag tot 22.00 uur. Morgen van 08.30 tot 22.00 uur en zondag van 09.30 tot 20.00 uur. Langs wegen in en rond Dordrecht zijn borden geplaatst die de weg wijzen naar de parkeerterreinen.

Actueel

Gratis met pendelbussen naar de kerstmarkt

DORDRECHT – Dat de kerstmarkt in Dordrecht populair is werd vanochtend al snel duidelijk. Parkeerterrein Amstelwijck aan de Laan van Europa stond al snel erg vol. Er vertrekken vanaf die locatie gratis pendelbussen naar het centrum. Morgen zullen deze ook rijden vanaf parkeerplaats Kil 1 en 2. De bussen rijden vandaag tot 22.00 uur. Morgen van 08.30 tot 22.00 uur en zondag van 09.30 tot 20.00 uur. Langs wegen in en rond Dordrecht zijn borden geplaatst die de weg wijzen naar de parkeerterreinen.

Actueel

VIDEO: Nieuwe bomen in de Museumstraat

DORDRECHT – De wethouders Piet Sleeking en Marco Stam hebben woensdagochtend de eerste nieuwe boom geplant in de Museumstraat. Het afgelopen jaar hebben de Museumstraat, Nieuwstraat en Augustijnenkamp een nieuwe inrichting gekregen waaronder een bestrating met natuursteen, meer ruimte voor voetgangers en minder parkeerplaatsen. Nu dat is afgerond was het tijd om nieuw groen aan te planten.