Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

OKBZ organiseert bijeenkomst in buurtcentrum De Koloriet

 

 

Deze bijeenkomst staat in het teken van de (verkeers)veiligheid van de wijk

Wanneer: Donderdag 27 september 2018 

Hoe laat : 19.30 uur

Toegang : Gratis

Onderwerpen: Aanpak  van te hard rijden  op  o.a. de Krispijnsewegen de Brouwersdijk en de veiligheid in het Weizigtpark en de Krispijntunnel

Gast: wethouder  van der Linden

 

U bent van harte welkom

Hierna blikken we aan de hand van de presentat ie (sport) terrein Patersweg terug op de recent georganiseerde burendag op 22 septemberjl.

 

Volgend jaar bestaat OKBZ 25 Jaar, 

We  WISselen graag ideën uit en vormen een voorberidingsgroepU BENT VAN HARTE WELKOM

NADERE INFORMATIE WIM  ROODHUIZEN

CONTACTGEGEVENS 

www.krispijnbelangen.com

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Het Hof maakt zich op voor Ode aan de Synode

DORDRECHT – Op het plein van het Hof van Nederland staat opeens een tijdelijk bouwwerk. Het heeft alles te maken met de herdenking van de Synode van Dordrecht die 400 jaar geleden plaatsvond. In de container komt een robotarm te staan. Koning Willem-Alexander zet hem op 10 november aan zijn werk: in negen maanden tijd de Statenbijbel kalligraferen. Er moet nog heel wat werk verricht worden voordat de robotarm aan het werk kan. De container werd eerder deze maand casco afgeleverd.

Cultuur

Bandjes voor beestjes

DORDRECHT – Bandjes die belangeloos optreden voor een goed doel. Dat is al tien jaar het concept van Goodwill Concerts. Vanwege die mijlpaal pakken Joop Vastenhoud en zijn organisatie extra uit tijdens het door hen georganiseerde Roots To The Blues Festival op zondag 21 oktober.

Actueel

Han Klinkhamer en Marja de Raadt exposeren in Pictura

DORDRECHT – In Pictura aan de Voorstraat 190-192 is tot en met 4 november de tentoonstelling ‘’IN THE PICTURE’’ te zien. Han Klinkhamer en Marja de Raadt tonen schilderijen en tekeningen.