Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

OKBZ organiseert bijeenkomst in buurtcentrum De Koloriet

 

 

Deze bijeenkomst staat in het teken van de (verkeers)veiligheid van de wijk

Wanneer: Donderdag 27 september 2018 

Hoe laat : 19.30 uur

Toegang : Gratis

Onderwerpen: Aanpak  van te hard rijden  op  o.a. de Krispijnsewegen de Brouwersdijk en de veiligheid in het Weizigtpark en de Krispijntunnel

Gast: wethouder  van der Linden

 

U bent van harte welkom

Hierna blikken we aan de hand van de presentat ie (sport) terrein Patersweg terug op de recent georganiseerde burendag op 22 septemberjl.

 

Volgend jaar bestaat OKBZ 25 Jaar, 

We  WISselen graag ideën uit en vormen een voorberidingsgroepU BENT VAN HARTE WELKOM

NADERE INFORMATIE WIM  ROODHUIZEN

CONTACTGEGEVENS 

www.krispijnbelangen.com

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Grasmat Wantijpark kan ‘festivalbreak’ gebruiken

DORDRECHT – De rust is wedergekeerd in het Wantijpark. Na een zeer succesvol festivalweekend wordt alles weer opgebroken. Het grote grasveld in het park heeft er wel eens mooier bijgelegen. Live At Wantij en Wantijpop trokken duizenden bezoekers naar het park. Daarnaast was de grasmat door hevige regenval, in de nacht van vrijdag op zaterdag, behoorlijk doorweekt geraakt. De mat heeft een maandje de tijd om te herstellen. Op maandag 15 juli trapt Wild Romance de Palm Parkies-avonden in het Wantijpark af.

Actueel

Weer autobranden

DORDRECHT – De brandweer kon van het weekend weer uitrukken voor een autobrand. Aan de Rijksstraatweg brandden in de nacht van zaterdag op zondag twee auto’s uit. Op zondagochtend werden de wagens door de politie onderzocht en werd er een buurtonderzoek gehouden. De politie komt graag in contact met getuigen. Vorige week vonden er ook al verschillende autobranden plaats.

Actueel

VIDEO: Hardlopen voor goed doel

DORDRECHT – Om geld in te zamelen voor het project Kids For Cape Town werden zaterdag de hardloopschoenen aangetrokken. Dominee Paul Wansink van de Grote Kerk gemeente Dordrecht rende de lange route van 37 kilometer. De jongeren die volgend jaar naar Zuid-Afrika afreizen, liepen in het centrum meerdere rondes van 2 kilometer. Er zullen nog veel meer activiteiten worden georganiseerd om het benodigde bedrag van 60.000 euro bijeen te brengen. Meer informatie via www.kidsforcapetown.nl.