Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud Krispijn no. 4, september 2018

Weizigt verraste 100.000ste bezoeker

In deze editie kunt u onder meer het volgende lezen: Leo Schellinger, 100% Dordtenaar, 200% muziek, Maaike van der Gaag, obs Mondriaan, Pandaberen in Ouwehands Dierenpark, Weizigt serveert de Iconic Brass in de prijzen dieren een heuse sterrenlunch! en nog veel meer . . . . Wilt u de krant nog eens nalezen of heeft u deze gemist? Lees dan hier verder. Hier vindt u ook het archief van eerder verschenen edities.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Poffertjes op het Damplein

DORDRECHT – Voor de liefhebbers. Vanaf deze week staat er iedere woensdag en donderdag op het vernieuwde Damplein een poffertjeskraam.

Cultuur

Gratis muziekworkshops in Koloriet

DORDRECHT – In de meivakantie, op dinsdag 30 april, organiseert ToBe cultuurcentrum twee gratis muziekworkshops voor kinderen van 8 tot 14 jaar in Wijkcentrum Koloriet aan de Jacob Marisstraat 70 in Dordrecht. De workshop ‘Streetbeats’ start om 11.00 uur en de workshop Pop4Kids om 13.30 uur. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Actueel

Marije wordt kinderburgemeester van Dordrecht

DORDRECHT – Wouter Kollf krijgt jeugdige assistentie. Dinsdag 23 april wordt Marije Vennix (9) tijdens de raadsvergadering ‘geïnstalleerd’ als de eerste kinderburgemeester van Dordrecht. Marije schreef zelf een ‘sollicitatiebrief’ naar burgemeester Kolff. Daarin gaf ze aan dat ze leergierig en nieuwsgierig is, veel kinderen kent en ook weet hoe kinderen denken. Burgemeester Wouter Kolff en griffier Anneloes Wepster waren het snel eens: Marije Vennix wordt de eerste kinderburgemeester van Dordrecht.