Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud Krispijn no. 4, september 2018

Weizigt verraste 100.000ste bezoeker

In deze editie kunt u onder meer het volgende lezen: Leo Schellinger, 100% Dordtenaar, 200% muziek, Maaike van der Gaag, obs Mondriaan, Pandaberen in Ouwehands Dierenpark, Weizigt serveert de Iconic Brass in de prijzen dieren een heuse sterrenlunch! en nog veel meer . . . . Wilt u de krant nog eens nalezen of heeft u deze gemist? Lees dan hier verder. Hier vindt u ook het archief van eerder verschenen edities.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto

DORDRECHT – Een prachtige zonsondergang tegen een heldere avondlucht, vastgelegd door Hannie Schuller op de Tongplaat. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Minister De Jonge bezoekt Parkhuis

DORDRECHT – Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport bracht vanmiddag een werkbezoek aan Het Parkhuis. De hoofdlocatie van de Dordtse zorgorganisatie is zwaar getroffen door het coronavirus. Meer dan de helft van de 190 bewoners is besmet geraakt. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Bestelwagen uitgebrand op Colijnstraat

DORDRECHT – Een bestelwagen die geparkeerd stond op de Colijnstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig in vlammen opgegaan. De brandweer werd om iets na twee uur gealarmeerd. De politie verrichtte vandaag onderzoek naar de oorzaak van de brand. (Foto’s: Thymen Stolk)