Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud Krispijn no. 4, september 2018

Weizigt verraste 100.000ste bezoeker

In deze editie kunt u onder meer het volgende lezen: Leo Schellinger, 100% Dordtenaar, 200% muziek, Maaike van der Gaag, obs Mondriaan, Pandaberen in Ouwehands Dierenpark, Weizigt serveert de Iconic Brass in de prijzen dieren een heuse sterrenlunch! en nog veel meer . . . . Wilt u de krant nog eens nalezen of heeft u deze gemist? Lees dan hier verder. Hier vindt u ook het archief van eerder verschenen edities.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Kleuters knutselen voor WNF

DORDRECHT / De kleuters van basisschool De Keerkring zijn al weken kaarten aan het knutselen. Die gaan ze vanaf morgen (woensdag) verkopen voor het goede doel, het Wereld Natuur Fonds. Hun kaartenwinkeltjes zijn komende anderhalve week elke ochtend een half uurtje geopend.

Actueel

Jubal-drummers in Vrienden van Amstel LIVE

DORDRECHT – Maar liefst elf concerten op rij staat Jubal deze weken op het podium in Ahoy tijdens de 21e editie van De Vrienden van Amstel LIVE en verzorgt samen met de bands Chef’Special en DI-RECT de opening van de concertreeks. Met deze unieke optredens voegt Jubal met acht snaredrummers wederom een zeer bijzondere act aan haar zeer rijke muzikale historie toe.

Actueel

VIDEO: Vacatures bij gemeente Dordrecht

DORDRECHT – Bij de gemeente Dordrecht zijn er op dit moment volop vacatures. Ze zijn te vinden op www.werkenbijdordrecht.nl. Geïnteresseerden konden maandagmiddag nader kennismaken met de medewerkers en sfeer komen proeven tijdens een Meet & Greet in de Stadswinkel in het Stadskantoor.