Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud Krispijn no. 4, september 2018

Weizigt verraste 100.000ste bezoeker

In deze editie kunt u onder meer het volgende lezen: Leo Schellinger, 100% Dordtenaar, 200% muziek, Maaike van der Gaag, obs Mondriaan, Pandaberen in Ouwehands Dierenpark, Weizigt serveert de Iconic Brass in de prijzen dieren een heuse sterrenlunch! en nog veel meer . . . . Wilt u de krant nog eens nalezen of heeft u deze gemist? Lees dan hier verder. Hier vindt u ook het archief van eerder verschenen edities.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto

Soms is er heel bijzonder bezoek in de tuin te spotten. Zoals deze grote bonte specht die de tuin van Willy Kramer-Huijzers aan deed. Die werd daar heel blij van en maakte meteen een kiekje van de vogel. Ook een mooie foto voor Dordt Centraal? Mail hem naar redactie@dordtcentraal.nl.

Actueel

Kassabonnenactie en Sintbezoek in Winkelcentrum Crabbehof

DORDRECHT – Boodschappen doen in Winkelcentrum Crabbehof kan de komende maand een leuk extra voordeeltje opleveren. Tijdens de kassabonnenactie van 19 november tot en met 15 december zijn er namelijk 75 Crabbehof-tassen vol met boodschappen te winnen ter waarde van 50 euro. Maar eerst komt komende zaterdag 17 november Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek op het Van Oldebarneveldtplein. Lees meer in de woensdageditie van Dordt Centraal!

Cultuur

Deelnemers Grote Prijs van Dordt bekend

DORDRECHT – De selectie van de Grote Prijs van Dordt, categorie Bands, is bekend. Deze bands gaan vanaf 15 december strijden om een plek in de finale en maken kans op prijzen die hun carrière een stapje verder helpen.