Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud-Krispijn nr. 4, september 2017 staat online


In deze editie leest u onder meer:
Bewoners in actie tegen verkeersoverlast, Nieuwe wijkmanager Krispijn, Cabaret Krispijn, Feestelijk onthaal voor 100.000ste bezoeker, Kippen en eieren zijn veilig in Weizigt, Time Inn ook in Krispijn, Digitale vaardigheden in De Buitenwacht, Het Babyhuis-Beschermde wieg en meer…..

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Kijk dan op www.wijkendordrecht.nl  Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Wijkterras in winkelcentrum Bieshof

DORDRECHT – De Gemeente Dordrecht is woensdag 4 juli van 14.00 tot 16.00 uur samen met de netwerkpartners van Stadspolders te vinden in winkelcentrum Bieshof om in gesprek te gaan met bewoners over hun wijk. Het thema is deze keer ‘water’.

Actueel

Mierenbestrijding leidt tot woningbrand

ZWIJNDRECHT – Een bewoner van het Prinsessenpark in Zwijndrecht ging zaterdagavond rond half negen de mieren achter zijn woning te lijf met een gasbrander. Dat pakte anders uit dan gepland, want er ontstond brand in de spouwmuur van het huis. De brandweer kwam ter plaatse om te blussen. Om dat goed te kunnen doen, moest er wel wat sloopwerk verricht worden.

Actueel

Dordtse jungle

DORDRECHT – Willem Hilboesen stuurde deze mooie foto. ‘Een tropisch regenwoud? Nee hoor, het mooie Weizigtpark!’, schreef hij erbij. Zo zie je maar weer dat je niet ver hoeft te reizen voor mooie natuur…