Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Oud-Krispijn nr. 5, november 2017 staat online

In deze editie leest u onder meer:
Op de koffie bij Anne-Marie en Maarten, Cabaret Krispijn in Inter Amicos, Medewerkers Wijk voor Wijk opgeleid tot ‘Ambassadeurs van een Schone Wijk’, Dierenverhaal: De winter komt en vogeltjes in uw tuin, en meer….

 

Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Kijk dan op www.wijkendordrecht.nl  Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Finn’s Festival goed bezocht

DORDRECHT – Restaurant Finn’s aan het Blauwpoortsplein hield zaterdag 18 augustus in samenwerking met de Popcentrale het gratis toegankelijke Finn’s Festival. Een flink aantal singer-songwriters, waaronder een aantal artiesten uit de regio, traden op vanaf het balkon van het restaurant. Het was de eerste keer dat het festival werd georganiseerd.

Actueel

Bijendag bij Biesboschcentrum

DORDRECHT – In en om Biesboschcentrum Dordrecht wordt donderdag 23 augustus de Biesbosch Bijendag georganiseerd. Tijdens het evenement worden voor het hele gezin leuke activiteiten georganiseerd met als thema de honingbij.

Actueel

VIDEO: Meerdere auto’s betrokken bij ongeval

PAPENDRECHT/ALBLASSERDAM – Op de A15 ter hoogte van Alblasserdam, bij de afslag naar Papendrecht heeft er vrijdagmiddag 17 augustus rond drie uur een ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren zeker vier auto’s betrokken.